spel

här finns länkar till roliga spel som jag har hittat på internet.

miniclip games

ja ni vet miniclip... dethär är spel från miniclip

George rag doll

Inte riktigt ett spel, men det är kul.

du ska dra George Bush mellan några bollar och se hur han ser ut, eller så kan du bara låta honom ramla rakt ner och se hur långt han kommer.

El emigrante

Du ska akta dig för polisen så länge du kan.

rör muspekaren åt det håll cyklisten ska cykla.

om två polisbilar krockar så får du 50 poäng för varje bil.

Alfabetet på tid

Du ska använda tangentbordet för att skriva alfabetet så fort du kan, svårare är det inte.

Monk-e-mail

Dethär är inte riktigt ett spel heller, du ska göra ett elektroniskt vykort med en apa som du kan skicka till en kompis.

Du kan välja hur apan ser ut och vad den ska säga, du kan välja ett förinspelat ljud eller spela in eget. Du kan ock så välja röst och skriva vad den ska säga.

OBS!! TA INTE PÅ ATT RINGA OCH SPELA IN LJUD, DET KOSTAR MYCKET ATT RINGA TILL USA.

Deal or no deal

dethär spelet försökta jag hitta men det fanns inte kvar, så det är en liten grej längst upp som spelsidan jag hittade det på har lagt dit. Spelet heter deal or no deal och om du har sett TV-programmet så vet du hur man gör, men annars så gör du såhär: välj först en väska som blir din under hela spelet, välj sen ett antal väskor som då öppnas. Dom talen som kommer fram är dom du inte får. Banken ringer ibland och då frågar han om du säljer din väska för det som står. om du säljer så ska du klicka på Deal om du inte vill sälja så ska du klicka på No Deal. Du ska samla så mycket pengar som möjligt.

Territory war

du ska kriga med dina streckgubbar mot andra streckgubbar, det är inte så svårt så fler instruktioner behöver du nog inte.

Letterlasso

du ska hitta ord i en röra av bokstäver, ordet du ska hitta står längst ner. För att markera ett ord så klickar du på första bokstaven i ordet och sen på sista, om bokstäverna försvinner så är det rätt.

Dirt bike trial

du ska komma till slutet av banan men en motorcross. det är kul!

Street holigans

du är en streckgubbe som ska slåss. slå ner alla som kommer!!!

Stick RPG complete

Dethär spelet äger!!! Du är en streckgubbe som kan göra olika saker, t.ex. spela på casino och barfightas. Glöm inte att jobba, annars blir du pank.

Asylspelet

Du är en invandrare (eller kommer att bli) som ska fly till Sverige genom att välja olika alternativ.

Minnispelen i spelet är: Med killen:först ta sig genom Saharaöknen, och sen simma.Med tjejen:först ta sig över ett minfält sen simma.

Midnight strike

Du är en soldat som ska klara några banor. Kontrollerna är som i vanliga skjutspel: gå med piltangenterna och skjut med mellanslag.

Skissa & gissa

du väljer ett namn och ett rum sen så ska du gissa vad som ritas i rutan, om du vill rita så klicka på Låt mig rita.

Dungeon escape

du är en fånge som ska ta sig ut ur ditt fängelse genom att klicka på det ställe som blinkar, om du klickar försent så dör du.

Textäventyr på svenska

ett kul men ganska svårt spel. du kan välja mellan några olika spel att spela. du gör saker genom att skriva vad du ska göra helt enkelt. Om du tror att det är ett simpelt spel så är det fel, det är ganska avancerat, det är bara det att det inte finns någon bild utan du får tänka dig den.

Juggle mania

du ska jonglera med bollar, du får välja hur många sen styr du händerna så att du fångar dom.

Orisinal

massor av spel med djur, alla styrs med musen.

det är olika kontroller till varje spel så du får läsa i spelet

tillbaka start sida2 filmer